Close

11 oktober 2018

Teeltcursus Waterlinzen in Raalte

Op 30 november 2018, organiseert Hogeschool VHL een teeltcursus Waterlinzen in Raalte, in samenwerking met The Green East en ABC Kroos. Deze cursus kunnen we nu voor de laatste keer kosteloos aanbieden. We kunnen maximaal 25 deelnemers deze cursus aanbieden. Op dit moment hebben we al 25 deelnemers, dus inschrijven voor de cursus van 30 november is niet meer mogelijk.

Als u interesse heeft in de teelt van Waterlinzen, dan is deze ééndaagse cursus aan te bevelen. In de cursus zal aandacht besteed worden aan het gewas Waterlinzen (vooral Lemna minor), dimensionering en bemesting, teeltfactoren en plagen, wetgeving en natuurlijk de afzetmogelijkheden en de businesscase. Via onderstaande formulier kunt u nog wel aangeven in de toekomst interesse te hebben in deelname aan een cursus. Als er weer een cursus georganiseerd gaat worden, zullen we u op de hoogte houden.

Neem voor meer informatie contact op met Greta van Beek van Hogeschool VHL: greta.vanbeek@hvhl.nl.